Malberts melodier

innehåller närmare 400 musikstycken i varierade stilar som du kan använda i andra appar såsom iMovie, Pinnacle Studio, Dropbox och många fler. Melodierna som består av jinglar, låtar och loopar går att filtrera på till exempel genre och karaktär. Musiken är helt fri att använda och kräver inget erkännande av upphovsmannen.

Klicka här för att komma till Malberts melodier på iTunes »

Har du någonsin drömt om att spela igenom populärmusikens historia? Med Paint Vintage Music är det möjligt oavsett förkunskaper! Måla fram musikspår med fingret och hur du än målar kommer resultatet att låta bra! Du kan även måla och lyssna samtidigt! Det finns 18 olika musikteman att välja mellan och alla är skapade utifrån olika stilar genom populärmusikens historia, exempelvis storbandsjazz, soul, rock’n’roll och hip hop. Dela ditt mästerverk via e-post eller öppna musiken i en annan app t.ex. iMovie, Pinnacle Studio, Google Drive eller Dropbox.

Klicka här för att komma till Paint Vintage Music på iTunes »

Paint Music är en app för iPad där du enkelt kan skapa din egen filmmusik genom att "måla" med fingret på skärmen. Det finns 16 olika filmmusikaliska teman att välja mellan och även om du inte är van att skapa musik kan du räkna med ett välklingande resultat! Den färdiga musiken kan delas genom mejl eller öppnas i andra appar som exempelvis iMovie, Pinnacle Studio eller Dropbox.

Klicka här för att komma till Paint Music på iTunes »

Musikmattan är en app för iOS med vilken du enkelt kan skapa musik med en viss tidslängd. Kanske vill du ha musik till en film eller ett bildspel som är precis 3 minuter och 51 sekunder lång? Välj bara musiktema i appen och ange önskad tid så genereras ett stycke som matchar tiden! Musiken kan sedan delas via mejl, SoundCloud eller öppnas i exempelvis iMovie, Pinnacle Studio eller Dropbox.

Klicka här för att komma till Musikmattan på iTunes »